Virtuoso in Figi: woensdag 20 februari, 19.00 uur!

Eerste lustrum Virtuoso in Figi 20 februari 2019!

Vanaf de beginselen van het Christelijk Lyceum waren de klassieke avonden en theatervoorstellingen van Persona een zeer bekend begrip. De afgelopen vijf jaar zijn beide samengegaan tot één spectaculair muziek-, theater- en dansevenement: Virtuoso.

In plaats van afzonderlijke optredens wordt er door leerlingen een verhaallijn opgezet, waarin muziek en dans elkaar afwisselen met eigentijdse theateracts. Op deze wijze worden de verschillende theater-, dans- en muziekuitvoeringen als één geheel aan elkaar gekoppeld.

Alles is door leerlingen zelf bedacht, voorbereid en uitgevoerd, van decor tot aan de livestream, het licht en geluid, de posters, de website, het opzetten van de repetitieschema’s. Donderdag-, vrijdag- en zelfs zaterdagmiddagen zijn opgeofferd om ook in 2019 weer een geweldige Virtuoso presentatie op de planken te zetten, maar dan nu in Figi!

Het thema is Once Upon a Time. Weglopers van huis gaan kamperen in een bos, maar ze weten niet dat iemand zich daar eigenlijk schuil houdt. Het bos blijkt een sprookjesbos.

Zijn jullie nieuwsgierig wat de talentvolle leerlingen van het CLZ allemaal naast, voor, achter, boven, onder en op het podium kunnen bewerkstelligen?

Koop dan een kaartje voor de voorstelling: woensdag 20 februari, 19:00.

Tot dan!

www.virtuosoclz.com