Maltha insCool – vroege vogel korting 2019-2020

Gunt u uw kind een frisse start?

 Het schooljaar is alweer bijna voorbij. Maar hoe fijn de zomervakantie ook is – of juist daardoor – vliegt hij zo om en voor je het weet moet iedereen weer naar school! Vaak vinden leerlingen het aan het begin van het jaar lastig om snel een goed ritme te krijgen in het maken en leren van hun huiswerk. Juist dan is het belangrijk om goed te beginnen, zodat ze niet beginnen met een achterstand.

Heeft uw zoon of dochter een extra steun in de rug nodig om het nieuwe schooljaar goed te beginnen? Bij Maltha insCool® kunnen wij met een divers dienstenaanbod hulp bieden bij het maken van een frisse start!

Bij de huiswerkcoaching van Maltha insCool® worden leerlingen effectief gecoacht in het leren en maken van huiswerk. De studievoortgang van iedere leerling wordt individueel geadministreerd, gecontroleerd, geanalyseerd en gerapporteerd. In het leerlingvolgsysteem kunnen ouders en mentoren de ontwikkeling bekijken en hierover communiceren. Om u bij te staan bij het ondersteunen van uw kind geven wij de Vroege Vogel Korting: 75,- euro korting op de eerste factuur van het nieuwe jaar als u zich inschrijft vóór 19 juli!

Alle nieuwe leerlingen van de huiswerkcoaching krijgen vier individuele planlessen om een goede basis te leggen om succesvol en effectief met huiswerk bezig te zijn. Deze planlessen kunnen ook los afgenomen worden om uw kind met een goede planning de toetsweek in te laten gaan.

Mocht er structurele individuele begeleiding nodig zijn kunt u kiezen voor studiecoaching. Hierbij wordt er minstens één uur per week aandacht besteed aan belangrijke studievaardigheden en leren leren, zodat de leerling nog net die extra zelfstandigheid en zekerheid meekrijgt voordat de laatste toetsweek begint.

Soms werkt een leerling heel hard maar gaat het alsnog mis. Dit kan betekenen dat er sprake is van faalangst. Om leerlingen te helpen deze angst te overwinnen bieden wij faalangstreductietraining.

 Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie? Wacht niet te lang! Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of bezoek de website https://www.malthastudiecoaching.nl/studiebegeleiding-middelbaar-onderwijs/maltha-inscool-huiswerkbegeleiding/

Met vriendelijke groet,

Renee Hazelaar

M: 06 21304643

T: 030 2292039
E: clz@instituutmaltha.nl

W: www.malthastudiecoaching.nl