Maltha insCool – inloopmiddag 10 mei a.s.

Een kijkje nemen bij Maltha insCool?

Kom naar onze inloopmiddag op 10 mei!

Is uw zoon of dochter té lang bezig met het huiswerk? Lukt het uw kind niet om het dagelijkse huiswerk goed te organiseren en te plannen?

Onze huiswerkcoaching bij Maltha insCool wordt gegeven door gecertificeerde en ervaren studiecoaches. Iedere dag, na school wordt uw zoon of dochter effectief gecoacht in het leren en maken van huiswerk.

De studievoortgang van iedere leerling wordt individueel geadministreerd, gecontroleerd, geanalyseerd en gerapporteerd. Hierdoor is er dagelijks actuele informatie beschikbaar voor de studiecoach, ouders en eventueel de mentor. Uw zoon of dochter ontvangt hierdoor begeleiding op maat.

Graag willen wij ouders en leerlingen van het Christelijk Lyceum Zeist de mogelijkheid geven om ons te ontmoeten en onze werkwijze te bekijken. Daarom wil ik u uitnodigen, om op vrijdag 10 mei, tussen 14.00 en 17.00 langs te komen in lokaal 101 op het CLZ. Daar krijgt u niet alleen een indruk van de huiswerkcoaching en onze werkwijze, maar kunt u ook andere coachings- en begeleidingsvormen zien.

Ik hoor graag of u er bij bent. Hopelijk tot dan!

Met vriendelijke groet,

Vera Nees & Renee Hazelaar

T: 030 2293579
E: info@malthainscool.nl
W: www.malthastudiecoaching.nl