Maltha insCool: Informatie start schooljaar 2017

Geachte ouders/verzorgers,

Hopelijk heeft u allen kunnen genieten van een heerlijke vakantie! Het nieuwe schooljaar is inmiddels alweer van start gegaan, een nieuw jaar vol uitdagingen ligt op uw zoon/dochter te wachten.

Even voorstellen: wij zijn Vera en Laura en zijn dit jaar de Senior Studiecoaches van Maltha insCool® op het CLZ. Hier helpen wij leerlingen op het gebied van hun studie, bijvoorbeeld door het aanleren van studievaardigheden, het geven van vakinhoudelijke bijles en het coachen bij het huiswerk.

Wilt u uw kind helpen het beste uit zichzelf te halen? Zoekt u een oplossing voor alle afleidende factoren die er vandaag de dag op uw zoon/dochter afkomen? Kan uw kind wel wat hulp gebruiken bij de planning en aanpak van al het schoolwerk? Wilt u stress en teleurstelling bij toetsen voorkomen? Of bent u de eeuwige strijd over het huiswerk thuis beu? Dan kan studiebegeleiding helpen!

Diensten

Net als voorgaande jaren verzorgt Maltha insCool® huiswerkcoaching op het CLZ. Tijdens deze coaching maken/leren leerlingen hun schoolwerk en krijgen daarop directe feedback. Leren plannen en leren leren in een gestructureerde omgeving staan hierbij centraal. Al het huiswerk wordt gecheckt en overhoord. Het is een heerlijk gevoel voor de leerlingen dat als ze de school uitlopen, al het schoolwerk in orde is!

Deze huiswerkcoaching vindt elke maandag tot en met donderdag vanaf 15:15 uur plaats in de lokalen 101 en 102.

 

Maltha insCool® studiepraktijken verzorgt verder op het CLZ de volgende individuele diensten:

  • Studiecoaching Waarbij gewerkt wordt aan studievaardigheden, werkhouding en planning
    Planlessen Deze  privéles biedt de leerling ondersteuning in het leren plannen van al het schoolwerk.
    Mentoraat Waarbij met de leerling gekeken wordt naar de aanpak van planning en schoolwerk, er is wekelijks ruimte voor evaluatie en het bespreken van verbeterpunten.
    Bijlessen
    Faalangstreductietraining

Topstartkorting

Maltha insCool® helpt graag bij het bieden van een goede start. Voorkomen is immers beter dan genezen! Bent u van plan om uw zoon of dochter dit schooljaar bij ons huiswerkcoaching te laten volgen, dan wil ik u graag attenderen op onze Topstartkorting. Wanneer u zich voor 1 oktober aanmeldt voor de huiswerkcoaching, dan ontvangt u €50-, korting op de eerste factuur!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u meer informatie? Neem contact op voor een vrijblijvend  kennismakingsgesprek.

Ook bij de ouderavonden zal ik persoonlijk aanwezig zijn of kunt u een standje vinden met meer informatie.

Met leerzame groet,

Vera en Laura

M: +31(0)613232441
E: clz@instituutmaltha.nl
W: www.malthastudiecoaching.nl