Maltha insCool – gratis try-out periode

Maltha insCool helpt en coacht

Gratis try-out periode

Nieuw: nu ook drie dagen per week huiswerkcoaching mogelijk!

Is uw zoon of dochter té lang bezig met het huiswerk? Lukt het uw kind niet om het dagelijkse huiswerk goed te organiseren en te plannen?

Onze huiswerkcoaching bij Maltha insCool wordt gegeven door gecertificeerde en ervaren studiecoaches. Iedere dag, na school, wordt uw zoon of dochter effectief gecoacht in het leren en maken van huiswerk.

De studievoortgang van iedere leerling wordt individueel geadministreerd, gecontroleerd, geanalyseerd en gerapporteerd. Hierdoor is er dagelijks actuele informatie beschikbaar voor de studiecoach, ouders en eventueel de mentor. Uw zoon of dochter ontvangt hierdoor begeleiding op maat.

Wij bieden nu ook de mogelijkheid om drie dagen per week huiswerkcoaching te volgen. Op deze manier heeft uw kind het huiswerk af én houdt uw kind tijd over om andere leuke dingen te doen, zoals afspreken met vrienden!

Nog niet helemaal zeker of huiswerkcoaching iets voor uw kind is?

Wij bieden leerlingen een gratis try-out periode van een week. Op deze manier krijgen de leerlingen die nog twijfelen of zij steun nodig hebben een kijkje hoe de huiswerkcoaching er in de praktijk aan toegaat.

Op woensdagvond 27 november en op dinsdagavond 10 december organiseren wij op het CLZ in de hoofdkantine van de school een informatie inloopavond. U bent van harte welkom om tussen 18.30u en 20.30u binnen te lopen bij ons voor vragen en informatie.

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of stuur een e-mail naar info@malthainscool.nl om uzelf aan te melden voor één van de informatie inloopavonden!

Met vriendelijke groet,

Manon van Rossum (senior studiecoach CLZ)

T: 030 2293579
E: info@malthainscool.nl
W: www.malthastudiecoaching.nl