Maltha insCool 2019-2020

 

 

Het Christelijk Lyceum Zeist biedt in samenwerking met de organisatie Maltha insCool de mogelijkheid en faciliteiten om na schooltijd professionele huiswerkbegeleiding te bieden aan de leerlingen op hun eigen school. Hier helpen wij alle leerlingen na schooltijd om efficiënt om te gaan en structureren van het huiswerk, het coachen bij het volledige huiswerk en leren plannen. Het is een heerlijk gevoel voor de leerlingen dat als ze de school uitlopen, al het schoolwerk in orde is!

Wilt u uw kind helpen om sneller klaar te zijn met het huiswerk? Zoekt u een oplossing voor alle afleidende factoren die er vandaag de dag op uw dochter/zoon afkomen? Kan uw kind wel wat hulp gebruiken bij de planning en aanpak van al het schoolwerk? Wilt u stress en teleurstelling voorkomen? Of bent u klaar met de eeuwige strijd over het maken van huiswerk? Dan kan huiswerkcoaching helpen.

 

Twijfelt u of huiswerkcoaching bij u en uw kind past? Dan bieden wij een GRATIS try-out voor een week. Maak kennis met de huiswerkcoaching door uw zoon of dochter dit een week te laten proberen!

Wat past bij uw kind?

Maltha InsCool biedt huiswerkcoaching, individuele studiecoaching, bijlessen en een unieke faalangstreductietraining. Er zijn verschillende mogelijkheden die worden afgestemd op het ontwikkelingsproces van de leerling. In overleg met ouder en leerling wordt de meest geschikte begeleidingsvorm gekozen.

Voor meer informatie over Maltha InsCool verwijzen wij u graag door naar de website https://www.malthastudiecoaching.nl/studiebegeleiding-middelbaar-onderwijs/maltha-inscool-huiswerkbegeleiding/vestiging-christelijk-lyceum-zeist/ of u kunt telefonisch contact opnemen met het hoofdkantoor op nummer 030-2293579.

Openingstijden Maltha InsCool op het Christelijk Lyceum Zeist

Manon van Rossum is de Senior studiecoach op het Christelijk Lyceum Zeist. Zij is van maandag tot en met donderdag elke middag tussen 15.00 uur en 18.00 uur op het CLZ te vinden in lokaal K03. U kunt haar bij interesse voor een vrijblijvend intakegesprek of specifieke vragen het snelste bereiken via de e-mail info@malthainscool.nl of via telefoonnummer: 06-21304643.

Aanmelding

Bent u nieuwsgierig geworden naar de begeleidingsvormen die wij kunnen bieden? Aanmelden voor een vrijblijvend intakegesprek kan telefonisch 06-21304643 of rechtstreeks via het invullen van het contactformulier https://www.malthastudiecoaching.nl/contactformulier-maltha-inscool-studiepraktijken/