Maltha insCool 2018-2019

Maltha insCool

Het Christelijk Lyceum Zeist biedt in samenwerking met de organisatie Maltha insCool de mogelijkheid en faciliteiten om na schooltijd professionele huiswerkbegeleiding te bieden aan de leerlingen op hun eigen school. Hier helpen wij alle leerlingen na schooltijd om efficiënt om te gaan met het huiswerk, bijvoorbeeld door het aanleren van essentiële studievaardigheden, het coachen bij het volledige huiswerk en leren plannen. Het is een heerlijk gevoel voor de leerlingen dat als ze de school uitlopen, al het schoolwerk in orde is!

Wilt u uw kind helpen om sneller klaar te zijn met het huiswerk? Zoekt u een oplossing voor alle afleidende factoren die er vandaag de dag op uw dochter/zoon afkomen? Kan uw kind wel wat hulp gebruiken bij de planning en aanpak van al het schoolwerk? Wilt u stress en teleurstelling voorkomen? Of bent u klaar met de eeuwige strijd over het maken van huiswerk? Dan kan huiswerkcoaching helpen.

Wat past bij uw kind?

Maltha InsCool biedt huiswerkcoaching, studiecoaching, planlessen, mentoraat, bijles en faalangsreductietraining. Er zijn verschillende mogelijkheden die worden afgestemd op het ontwikkelingsproces van de leerling. In overleg met ouder en leerling wordt de meest geschikte begeleidingsvorm gekozen. Door voortgang doormiddel van de ACAR methode kunt u 24 uur per dag online het studieverloop van uw kind volgen. Studiecoaches zorgen voor een prettige samenwerking, bereikbaarheid en sfeer voor zowel de leerlingen, de ouders als de docenten/mentoren van school. Voor meer informatie over Maltha InsCool verwijzen wij u graag door naar de website https://www.malthastudiecoaching.nl/studiebegeleiding-middelbaar-onderwijs/maltha-inscool-huiswerkbegeleiding/ of kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor 030-2293579.

Openingstijden Maltha InsCool op het Christelijk Lyceum Zeist

Renee Hazelaar is de senior studiecoach op het Christelijk Lyceum Zeist. Zij is van maandag tot en met donderdag elke middag tussen 15.15 en 18.15 uur op het CLZ te vinden in lokaal K03. U kunt haar bij interesse voor een vrijblijvend intakegesprek het snelste bereiken via de mail info@malthainscool.nl.  Missie

Aanmelding

Aanmelding voor een vrijblijvend intakegesprek kan telefonisch of per e-mail geschieden.
Telefoon +31 (0)302293579 of e-mail: info@malthainscool.nl