Gymnasiumdag: donderdag 14 februari 2019

Gymnasiumdag 2019 Programmaboekje-1

 

Zeist, 5 februari 2019


Betreft: gymnasiumdag CLZ 14 februari 2019

Geachte ouders/verzorgers van onze gymnasiumleerlingen,

Binnenkort – donderdag 14 februari om precies te zijn – is het opnieuw zover: de Gymnasiumdag op het CLZ! Voor en door gymnasiasten. Middels deze brief nodigen we u van harte uit bij het avondprogramma aanwezig te zijn.

We vinden het erg leuk u te kunnen zeggen dat het avondprogramma wederom plaatsvindt in Theater Figi. De leerlingen voeren daar in groepjes toneelstukjes op waaraan ze overdag op school hebben gewerkt. De groepen zijn samengesteld uit leerlingen van alle jaarlagen; iedere leerling heeft een rol.
De toneelstukjes vertellen verhalen uit de oudheid (bijvoorbeeld ‘Paris en Helena’’) en vormen samen een geheel. Uiteraard gaat het op 14 februari over de liefde. Vanaf het 4e lesuur wordt door de leerlingen hiervoor geoefend. Aan het einde van de middag is er een generale repetitie en daarna eten alle leerlingen op school.

Dat betekent dus dat de leerlingen overdag én ’s avonds deelnemen aan een schoolactiviteit. Wij verwachten dat alle leerlingen aan het gehele programma deelnemen. Mocht uw zoon of dochter in de middag of avond verplichtingen hebben die deelname in de weg staan, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de teamleider van de afdeling van uw kind. In voorkomende gevallen wordt eventueel een vervangende opdracht gegeven. Ook voor andere vragen kunt u met de teamleider contact opnemen.

Om 19.00 uur begint de uitvoering, die naar wij verwachten circa anderhalf uur duurt.
Toegangskaartjes voor de voorstelling kunnen door de leerlingen op school worden gekocht voor €5,- per stuk (consumptie inbegrepen) bij de docent Klassieke Talen.

Wij verheugen ons erop u allen te ontmoeten op deze feestelijke avond!

Met vriendelijke groet,

Mevr. J. Nieuwland, docent klassieke talen
Hr. A. Tumminaro, docent klassieke talen
Hr. D. Platenkamp, teamleider onderbouw tto/gymnasium
Mevr. H. de Gier, teamleider bovenbouw vwo