Aanmeldingen 2e ronde CLZ

Zeist, 4 april 2019

Beste leerlingen en ouders,

Op woensdag 3 april hebben alle leerlingen binnen ons samenwerkingsverband te horen gekregen of ze op de school van hun eerste keuze geplaatst zijn. Wij zijn blij dat we alle bij ons aangemelde leerlingen hebben kunnen plaatsen.

Tegelijkertijd werd duidelijk, dat niet alle leerlingen geplaatst konden worden op de school van hun eerste keuze. Uit ervaringen van vorige jaren weten wij welke impact dit op de leerlingen heeft, maar wij weten ook hoe leerlingen zich ondanks dat snel thuis gaan voelen op het CLZ!

Allereerst maken wij graag duidelijk in hoeverre op het CLZ in de afdelingen nog plaats is.

  • Op onze VMBO-TL afdeling is nog beperkt plaats.
  • Op de Nederlandstalige afdelingen Havo/Atheneum (HA) en Atheneum (A) en op onze tweetalige afdelingen Havo/Atheneum (HAT), Atheneum (AT) en Gymnasium (GT) is er nog voldoende plaats, op deze afdelingen zal dan ook in de tweede ronde niet worden geloot.

Omdat we ons kunnen voorstellen dat leerlingen en ouders om een goede tweede keus te kunnen maken nog graag informatie van het CLZ willen, stellen we u op de hoogte van het volgende:

  • ouders kunnen telefonisch contact opnemen met de school en vragen naar mevrouw Zeven of de heer Platenkamp 030 692 48 20;
  • op maandag 8 april tussen 16.00 en 18.00 uur zijn leerlingen en ouders van harte welkom op het CLZ. Vragen worden beantwoord en een rondleiding door het gebouw behoort tot de mogelijkheden.

Wij wensen iedereen veel succes in de tweede ronde.

Met vriendelijke groet,

R.M. Bijeman
Rector CLZ