Aanmelden CLZ 2e ronde

Zeist, 3 april 2020

Betreft: aanmeldingen CLZ 2e ronde

Beste leerlingen en ouders,

Op donderdag 2 april hebben alle leerlingen binnen ons samenwerkingsverband te horen gekregen of ze op de school van hun eerste keuze geplaatst zijn. Wij zijn blij dat we alle bij ons aangemelde leerlingen hebben kunnen plaatsen.

Tegelijkertijd werd duidelijk, dat niet alle leerlingen geplaatst konden worden op de school van hun eerste keuze. Uit ervaringen van vorige jaren weten wij welke impact dit op de leerlingen heeft, maar wij weten ook hoe leerlingen zich ondanks dat snel thuis gaan voelen op het CLZ.

Aangezien de eerste ronde aanmeldingen op het CLZ goed is verlopen hebben wij extra klassen geformeerd zodat er nu op alle afdelingen weer plaats is.

  • Dit betekent dat ook in de tweede aanmeldingsronde het CLZ niet zal loten binnen de plaatselijke regio*.

Omdat we ons kunnen voorstellen dat leerlingen en ouders om een goede tweede keus te kunnen maken mogelijk nog informatie van en over het CLZ willen, stellen we u op de hoogte van het volgende:

  • ouders kunnen via mail,  d.platenkamp@clz.nl , aangeven dat zij de behoefte hebben in contact te komen met het CLZ om eventuele vragen te stellen. Tevens vermelden zij daarbij op welk telefoonnummer zij bereikbaar zijn.
  • op maandag 6 april tussen 9.00 en 16.00 uur zal het CLZ hiervoor telefonisch contact met u opnemen. U kunt gebeld worden met een anoniem nummer.
  • ook zullen wij u per mail onze brochure, de folder met veelgestelde vragen en antwoorden sturen
  • uiteraard kunt u ook veel informatie vinden op onze site: www.clz.nl
  • de school is telefonisch bereikbaar tussen 9.00 en 14.00 uur (030 692 48 20)

Natuurlijk hadden wij u, net als in vorige jaren, het liefst ontvangen aan de Lindenlaan. Door de huidige omstandigheden behoort dit tot onze spijt echter niet tot de mogelijkheden, we hopen dat u hier begrip voor heeft.

Wij wensen iedereen veel succes in de tweede ronde.

Met vriendelijke groet,

R.M. Bijeman
Rector CLZ

*   Het betreft de volgende regio: Zeist, Bunnik, Odijk, Driebergen, Soesterberg, Austerlitz, Den Dolder,

Bosch en Duin, Bilthoven en de Bilt

CLZ Brochure 2020

CLZ Open Dagen Folder 2020