Bijspijkerbureau

Bijspijkerbureau voor leerlingen van klas 1 t/m 3*

Leerlingen uit klas 1, 2 en 3 die voor een bepaald vak behoefte hebben aan extra uitleg en oefening, kunnen ‘bijgespijkerd’ worden door een leerling uit de havo/vwo-bovenbouw. Het bijspijkerbureau wordt gecoördineerd door een leerling uit de bovenbouw en koppelt vraag aan aanbod.

Waarom het bijspijkerbureau?

Soms is het voor een leerling net even te snel gegaan. Soms heeft de leerling een zetje in de goede richting nodig. Soms is extra oefenen al een verbetering van het resultaat. Soms kan de bijspijkeraar de valkuilen benoemen waardoor een leerling minder fouten maakt. Kortom, redenen genoeg.

Hoe werkt dit?

  •      Een leerling kan (of zijn ouders) een bijspijkeraanvraag indienen door een e-mail te sturen naar bijspijkerbureau@clz.nl
  •      De e-mail wordt door de coördinator van het bijspijkerbureau verwerkt en er wordt een bijspijkeraar gezocht.
  •      De bijspijkeraar neemt zo snel mogelijk contact op met de leerling (of zijn ouders) om een afspraak te maken wanneer de bijspijkerlessen zullen beginnen.
  •      De bijspijkerleerling koopt voor € 25,- bij Marianne Engel (administratie) een bijspijkerkaart. Deze kaart geeft recht op 5 x 50 minuten ‘bijles’.
  •      De gemaakte bijlesafspraak moet nagekomen worden, anders wordt er een les in rekening gebracht.

Opgeven?

Stuur een e-mail naar bijspijkerbureau@clz.nl Vermeldt in de e-mail naam, klas en de contactgegevens (telefoonnummer en e-mailadres). Vergeet niet ook het vak te vermelden waarvoor je de bijspijkerles aanvraagt.

De bijlessen starten vanaf 1 oktober.

Meer informatie is in te winnen bij m.engel@clz.nl

*Ook leerlingen uit de bovenbouw (niet 6VWO)  kunnen een bijspijkeraanvraag indienen. Het is echter niet vanzelfsprekend dat er een bijspijkeraar op dat niveau voorhanden is.