Be aware – Extra ouderavond 1 december 2020

Extra online ouderavond op dinsdag 1 december rond met het thema:
GEWOONTEN EN VERSLAVING – Hoe stel ik als ouder de grenzen?
De extra online thema-avond vindt plaats op dinsdag 1 december 2020 van 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur. U kunt via ZOOM deelnemen, de link volgt.
Net als in voorgaande jaren komen ook dit jaar voorlichters en ervaringsdeskundigen van de Stichting Be Aware voorlichting geven aan onze tweede- en derdeklassers. Tijdens deze daaraan voorafgaande thema-avond geeft voorlichter Kelly aan geïnteresseerde ouders en verzorgers – ook die van leerlingen in andere leerjaren – informatie over gewoonten en verslaving: wanneer is er sprake van verslaving, hoe herken je het en wat kan je als ouder doen om het te voorkomen.
Voor meer informatie verwijs ik u naar de flyer in de bijlage. Ondanks het feit dat deze thema-avond dit jaar online plaatsvindt, zal Kelly zich inspannen om deze avond interactief te maken. Om die reden verzoekt zij u ‘iets roods’ en ‘iets groens’ bij de hand te houden.

Ouderavond be aware _okt2020-1