Examenleerlingen 2020-2021: bijlessen

Zeist, 16 juli 2020

Betreft: gratis bijlessen op het CLZ voor examenkandidaten

Beste aankomende eindexamenkandidaat,

We hebben een bijzonder schooljaar achter de rug. Een schooljaar waarin de laatste maanden ineens bestonden uit online-les en nauwelijks nog bijeenkomen op school. Wij kunnen ons voorstellen dat dit nogal van invloed is geweest op je prestaties. Toch heb je volgend jaar je belangrijkste schooljaar: het eindexamen.

Om de opgelopen achterstanden zo min mogelijk een rol te laten spelen bij je schoolexamens en centraal examen, heeft het CLZ een naschools-programma georganiseerd. Vanaf begin september kun je gratis bijlessen krijgen. Onder leiding van huiswerkinstituut HOMI Teaching uit Bilthoven wordt je zo goed mogelijk klaargestoomd voor je schoolexamen.
Wie komen daarvoor in aanmerking? In eerste instantie leerlingen die voorgedragen worden door de docent(e). Wanneer zij/hij denkt dat je beter kunt dan je hebt laten zien vanwege de absentie van echte lessen, zal zij/hij jou voordragen. Dit hoor je dan ook zo snel mogelijk.
Maar als jij hier sowieso gebruik van wil maken, dan horen wij graag van jou voor welk vak jij bijles zou willen krijgen. Je zult begrijpen dat er niet voor iedereen een plek is. Maar we willen graag zoveel mogelijk leerlingen goed voorbereiden op hun schoolexamen. Dus meld je vooral aan!

Omdat we meteen begin september hiermee van start gaan, vragen we je zo snel mogelijk te reageren. Je kunt je email richten aan Miranda van der Hoek (miranda@homiteaching.nl) en/of Maartje van Keulen (m.vankeulen@clz.nl) met daarin de vakken waarvan jij denkt extra hulp nodig te hebben en waarom. Vooral je motivatie is voor ons van belang.
De bijlessen worden gegeven in groepjes van maximaal 5 leerlingen en duren 1,5 uur per keer. De focus ligt op de voorbereiding van het schoolexamen voor periode 1, 2 en 3 en natuurlijk voor het eindexamen zelf. Dit betekent ook dat wanneer je niet bij de groep van september zit, je mogelijk wél bij de voorbereiding van het tweede schoolexamen zit.

Wij horen graag van je.

Met vriendelijke groet,
mede namens Miranda en Maartje,

R.M. Bijeman,
Rector