Eindejaarsbrief 10 juli 2020

 

Zeist, 10 juli 2020

Betreft: informatie einde en start schooljaar

Beste leerlingen,

Het is bijna zomervakantie. Nog even op een rijtje het volgende.

Inleveren boeken maandag 13 juli (niet-examenklassen)

Maandag leveren jullie je boeken in. Het inleverschema staat op de site. Inname vindt plaats in de centrale leerlingenhal (ingang Verlengde Slotlaan). Je ontvangt een mail van Osinga. Inleverformulier bovenop de stapel leggen.

  • De boeken moeten zonder kaftpapier worden ingeleverd.
  • De boeken moeten met 2 elastieken samengebonden worden, NIET IN EEN PLASTIC ZAK.
  • Boeken die niet of beschadigd zijn ingeleverd, worden in rekening gebracht.
  • Je kunt je pakket niet eerder of later dan de afgesproken datum op school inleveren! Eventueel mag je dit door iemand anders laten doen.
  • Na het inlevertijdstip moet je pakket door jou en/of je ouders zelf (op eigen kosten) worden gestuurd/gebracht naar Osinga (te Makkum). Adres staat op clz website.

Boeken schooljaar 2020-2021
De school heeft een eigen boekenfonds. De boeken worden door ons besteld en dit jaar op school afgeleverd. Je ontvangt het pakket dit jaar dus niet op je huisadres. Na de vakantie ontvang je een schema wanneer je de boeken op school kunt afhalen. Alle boeken moeten direct worden gekaft. In de werkboeken mag in principe niet geschreven worden.

Rapport bovenbouw
Zit je in 3T, 4H, 4V of 5V? Dan kun je je rapport printen via SOMtoday. Mocht je prijs stellen op een officieel rapport, dan kun je dat vooraf aanvragen bij mevrouw Van der Lee, leerlingadministratie (l.vanderlee@clz.nl). Op dinsdag 14 juli om 10.00 uur kun je het rapport vervolgens ophalen.

Start nieuwe schooljaar: woensdag 2 september
Maandag 31 augustus en en dinsdag 1 september zijn er studie- en startdagen voor docenten. Klas 1 begint maandag met de introductieweek. Voor klas 2 t/m 6 starten de lessen woensdag 2 september.  Het lesrooster ontvang je uiterlijk maandag 31 augustus.

Wij wensen jullie een fijne zomervakantie!

Met vriendelijke groet,
Schoolleiding CLZ