4H/5V: Beroepenmarkt 6 februari 2019

Zeist, 24 januari 2019

Ouders/verzorgers van de leerlingen van 4havo en 5vwo van de scholen te Zeist

Betreft:         Beroepenmarkt woensdag 6 februari 2019

Plaats:          Jordan-Montessori Lyceum Utrecht, Jordanlaan 3, 3706TE Zeist

Tijd:              19.00 – 21.00 uur

Geachte ouders/verzorgers,

Woensdagavond 6 februari 2019 vindt voor de negentiende keer de beroepenmarkt plaats. Dit keer wordt de markt gehouden op het Jordan-Montessori Lyceum Utrecht te Zeist.

Leerlingen van 4havo en 5vwo kunnen die avond van veel beroepen te weten komen wat hun werkzaamheden zijn. De meest gestelde vraag op de beroepenmarkt is: “Wat doet u nou eigenlijk?”

De beroepenmarkt wordt georganiseerd door Rotary Club Zeist, Rotary Club Op Seyst, Rotary Club Bunnik en Soroptimistclub Zeist e.o. De decanen van de vijf scholen voor voortgezet onderwijs zijn erg blij met het initiatief en ondersteunen het van harte. Het is een goede manier om je te oriënteren op beroepen. Ouders zijn van harte welkom om met hun kind de markt te bezoeken.

Het programma ziet er als volgt uit:

19:00 uur

Start van de beroepenmarkt met een vraaggesprek met Robbie Kammeijer. Robbie is oud-leerling van het Jordan en een bekend gezicht als presentator van het NOS Jeugdjournaal. Na het Jordan deed hij de school voor journalistiek, was redacteur en presentator bij het NOS jeugdjournaal en werkt sinds 2016 bij diverse nieuwsrubrieken van RTL. Dit keer staat hij niet als presentator op de bühne, maar wordt hij zelf ondervraagd. Over toekomstverwachtingen, keuzes en hoe je daar mee om kunt gaan.

19:15 uur

Ruim 60 professionals staan voor je kaar om alles te vertellen over hun werk, studie, en de dilemma’s waar ze in hun werk tegenaan lopen.

21:00 uur

Einde

De leerlingen van de vooreindexamenklassen HAVO en VWO hebben van hun decaan een digitaal programmaboekje ontvangen, waarin de aanwezige “beroepen” staan vermeld.

Met vriendelijke groet,

De decanen van:

Christelijk Lyceum Zeist
Jordan-Montessori Lyceum Utrecht
KSG De Breul
Openbaar Lyceum Zeist
Stichtse Vrije School