2TH: Week van de Techniek 2019

De ouders/verzorgers van de leerlingen van 2TH1 en 2TH2

Zeist,  17 januari 2019

Betreft: week van techniek

Geachte heer/mevrouw,

Op dinsdag 22  januari gaan de leerlingen van klas 2TH1 en 2TH2 met de bus naar Amersfoort. We vertrekken om 13.35 uur en zijn uiterlijk 16.00 uur weer terug bij het CLZ.

In de week van 21 t/m 25 januari 2019 vindt de Week van de Techniek plaats in de regio Eemland. In deze week kunnen vmbo leerlingen op actieve en verrassende wijze kennismaken met  dagelijkse en innovatieve techniektoepassingen. Een interessant programma voor jongens én meisjes.

Waarom Techniek?

Techniek is overal. Niet alleen in de industrie, maar ook in gewone dagelijkse dingen speelt techniek een hoofdrol. Hoe vaak wordt dat niet vergeten? De ‘wereld van de techniek’ is voor velen onbekend terrein. En onbekend maakt onbemind, dat weten we allemaal. Gezien de doorlopende technische ontwikkeling van producten en diensten, is de techniek ook in de toekomst een belangrijke en interessante werkgever.

De leerlingen bereiden zich via de missie ‘week van de techniek voorbereiding’ voor op deze middag. U kunt dit natuurlijk ook samen met uw kind doen.

Als begeleiders gaan mee: mw. Van Keulen, de heer Huiberts en ondergetekende.

Met vriendelijke groet,
Mw. P. Platteel,
Decaan vmbo
decaan.vmbo@clz.nl