Eindelijk een nieuwe kantine!

Zeist, 23 juni 2017

 Eindelijk: een kantine! Twee vragen!!!

Beste ouders, leerlingen, medewerkers,

Komende zomervakantie gaat er hard gewerkt worden in het CLZ; op de plaats van het Open Leer Centrum en het naastgelegen zogenaamde Perron wordt een kantine voor de leerlingen gebouwd.

De kantine krijgt de uitstraling van een Grand Café: een prachtige houten vloer, hoogteverschillen (vides, entresol, etc.) en verschillende soorten meubilair, zodat iedere leerling zijn eigen plekje en sfeer kan kiezen. De begane grond krijgt een moderne uitstraling maar op de entresol willen we vintage meubilair neerzetten; we denken aan fauteuils uit de jaren ’50, ’60 en ’70 of zelfs ouder: empire-stijl, Louis xv etc.

Nu hebben we twee vragen aan u / jullie.

  1. Het zou ontzettend leuk zijn als, die stoeltjes door de gebruikers zelf geleverd zouden worden! Heeft u misschien nog een charmant, leuk, authentiek vintage stoeltje op zolder staan dat nog redelijk goed in tact is, dan houden wij ons aanbevolen! In verband met de iets beperkte maat en hoogte van de entresols zoeken we stoelen die niet te groot zijn.

Mocht u zo’n stoeltje voor ons hebben zou u dan een foto willen sturen naar onderstaand mailadres? Graag voor woensdag 5 juli a.s. Wij kunnen dan kijken welke fauteuils bij elkaar passen. Als u een stoel schenkt, wordt u natuurlijk sowieso uitgenodigd voor de opening van de kantine!

  1. We zoeken ook een grote lange vintage leestafel. Liefst een leestafel “met geschiedenis”; misschien is er een boek aan geschreven of was het de leestafel van een roemrucht etablissement. Heeft u hiervoor een tip dan horen we die graag!

Graag uw mail met een foto van de stoel of een leestafel-tip aan Noor van der Brugge (docent Kunst) n.vanderbrugge@clz.nl.

Met vriendelijke groet,

De bouwcommissie van het CLZ